Noireco vahvistaa johtoaan

Noireco vahvistaa johtoaan

  • 13 helmikuun, 2019
  • By Seija Paksu
  • In: Uutinen

Noirecon hankintajohtajaksi on 28.1.2019 nimitetty Henry Mantsinen.


Henry Mantsinen on todellinen puutekniikan ja johtamisen ammattilainen. Hänellä on takanaan monipuolinen yli 22 vuotta kestänyt ura puualalta. Osaamista hänelle on kertynyt kolmelta eri työnantajalta mm. tuotannon ja hankintatoimen johtamisesta, ja liiketoimintastrategiasta. Lisäksi Henryllä on vankka kokemus projektien johtamisesta liittyen mm. laatuun, tuotannon tehokkuuteen, ympäristöön, turvallisuuteen, energiaan ja sekä teollisiin investointeihin.


Viimeisimmän työnantajansa Lunawoodin palveluksessa Henry on toiminut yli 9 vuotta puun modifioinnin parissa. ”Uskomme, että kokemus puualasta yhdistettynä Henryn johtamiskokemukseen auttavat merkittävästi Noirecoa eteenpäin valitsemallamme kasvustrategialla,” toteaa Noirecon toimitusjohtaja Tuomo Leppänen.


Alkuvuodesta Noireco nimitti myös yhtiön kehitysjohtajaksi FT eMBA Mira Povelaisen. Mira Povelainen on toiminut aiemmin Noirecon hallituksen jäsenenä ja jatkaa edelleen hallituksessa. ”Miran pitkä kokemus tuotekehityksestä ja kaupallistamisesta auttavat myös Noirecon tuotteiden kaupallistamisessa,” Leppänen kertoo.


Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Tuomo Leppänen
Puh. 040 015 7009
Sähköposti. tuomo.leppanen@noireco.fi.80-69-173-49.datamylly.fi
www.noireco.fi


Noireco on erikoistunut biohiilen valmistukseen ja jatkojalostukseen. Se myös tarjoaa biohiilen hyödyntämiseen liittyviä asiantuntijapalveluita ja osallistuu alan tutkimus- ja kehitystyöhön. Yhtiön kasvustrategiana on pystyttää useita biohiilen tuotantolaitoksia sekä Suomeen että ulkomaille.